Vállalkozz digitálisan!

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  Modern Vállalkozások Programja

  Vállalkozz Digitálisan !

  2016. június 10-én került megrendezésre a miskolci Megyeházán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a Modern vállalkozások programjának nyitórendezvénye, ahol a nyolc kiemelt beszállító egyikeként a Russmedia webügynöksége, az Impuls360 is képviselte magát. A 127 eseményből álló rendezvénysorozat célja a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének fokozása az informatikai képességek növelésén keresztül, amelyhez az Impuls360 csapata széleskörű digitális megoldásokat kínál.

  Impuls360 - Vallalkozz digitalisan

  Szolgáltatási palettánk színes, tevékenységünk java alapvetően a honlap készítés és online marketing témakör köré szerveződik, s így az egyéni arculatú kereső optimalizált weblapok elkészítésén túl szakértői támogatást és segítséget tudunk nyújtani honlap analízisekben, honlap rekonstrukcióban, karbantartásban és frissítésben egyaránt.

  Cégnév(*):
  Kapcsolattartó(*):
  E-mail(*):
  Telefonszám(*):

  Online marketing területen a legfrissebb böngészőtrendeknek megfelelően kiemelt tevékenységünk keresőoptimalizálás (SEO) azon belül is hangsúlyosan a tartalomfejlesztés, tartalommarketing, ezen kívül nagy sikerrel folytatunk keresőmarketing (SEM), egyéb online marketing (pl. közösségi média) kampányokat.  Szakmai repertoárunkat színesítik még olyan speciális online marketing megoldások, mint például webshop-ok létrehozása és az e-mail marketing. Nagy múltú médiavállalatként mindezen túl lehetőségünk nyílik partnereink számára komplex megoldásokat kínálni a digitális média más területein is,a kampánytervezéstől a kampánymenedzselésig.

  A porgramról részletesebben a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon olvashatnak.

  A Vállalkozz Digitálisan program keretében az Impuls360 a következő kedvezményeket nyújtja:

  honlapkeszites
  20% Árkedvezmény
  online marketing
  Az Adwords/Facebook kampány 1. havi menedzselése ingyenes
  keresooptimalizalas
  20% Árkedvezmény
  mediatanacsadas
  Az 1. évben havi 2 óra online marketing tanácsadás ingyenes !