Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook

Hírportáli szolgálatások

Portáljaink folyamatosan tudósítanak Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg valamint Hajdú- Bihar megyék mindennapi életének legfrissebb történéseiről, beszámolnak a legfontosabb közéleti eseményekről, széleskörű betekintést nyújtanak a megyei sportéletbe, folyamatosan nyomon követik és megjelenítik a megyei sportcsapatok szereplését, s a helyi aktualitásokon túl friss és releváns tájékoztatást nyújtanak a portálok széles olvasóközönsége számára a legjelentősebb hazai és külföldi hírekről egyaránt.

Oldalainkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.

Portáljaink tematikus aloldalakból, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar valamint Szabolcs- Szatmár-Bereg megyék településeinek oldalaiból épülnek fel. A helyi hírek, aktualitások iránt érdeklődő látogatóik elsősorban a megyeközpontok (Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza) és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalainkon portálonként több mint 50 ezer követőt tudhatunk magunk mellett, akik naponta többször látogatnak át a közösségi hálón megjelent friss cikkeinket olvasva a Boon, Haon és Szon híroldalaira.

Az auditált látogatottsági adatok szerint 2017 májusában a Boon a maga havi 96 811, a Haon a havi 100 405, a Szon pedig a havi 101 165 valós megyei látogatószámával az ország többi vezető megyei hírportáljához viszonyítva is kiemelkedően magas , így joggal mondhatjuk el magunkról, hogy valóban egyedülálló elérést tudunk biztosítani ügyfeleink számára a megyei internetezők körében*.

*Forrás: gemius-DKT Audiance 2017-05 (15+, belföldi közönség)

http://dkt.hu/hu/menu/ola.html

boon_monitor

Honlap(*):
Név(*):
E-mail(*):
Telefonszám(*):