Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook

Hírportáli szolgálatások

Portálunkon tudósítunk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfrissebb eseményeiről, beszámolunk a közéleti eseményekről, sportcsapataink szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről is tájékoztatjuk olvasóinkat.

Oldalunkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.

Portálunk tematikus aloldalakból, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megye településeinek oldalaiból épül fel. A boon.hu látogatói elsősorban Miskolcról és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon több mint 40 ezer követője van a portálunknak. ​

2015 szeptemberében a maga havi 81 572 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a boon.hu-t látogatta meg a legtöbb borsod-abaúj-zemplén megyei látogató így hírportálunk valóban egyedülálló elérést tud biztosítani a megyei internetezők körében*.

*Forrás: gemius-DKT Audiance 2015-09 (15+, belföldi közönség)

http://dkt.hu/hu/menu/ola.html

boon_monitor

Honlap(*):
Név(*):
E-mail(*):
Telefonszám(*):