Szenzációs üzengetés az osztrák és a magyar Aldi között a meccs után

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  Szenzációs üzengetés az osztrák és a magyar Aldi között a meccs után

  Az Aldi marketingesei eddig sem szenvedtek fantáziátlanságtól, ám a keddi osztrák-magyar mérkőzés után az Aldi osztrák üzletlánca a Hofer és az Aldi Magyarország Facebook oldalai közötti adok-kapok parádésra sikeredett.

  Akik követik az Aldi Facebook oldalát, azoknak nem szokatlan, hogy napról-napra viccesen tálalva találkozhatnak az áruház ajánlataival, ám a tegnapi tréfás szóváltást az osztrák Hofer indította el. Marketingesük a mérkőzés előtt megosztott idővonalukon egy képet, amin osztrák és magyar zászlók láthatóak a következő szöveggel: “Meccsnap! Ma magyar szomszédaink ellen játszunk. Ki fog nyerni?“. Ez még így rendben is lenne, de a Tempo papírzsebkendő hivatalos oldala kommentárban megjegyezte, hogy “Amennyiben ma nagyobb mennyiségű papírzsebkendőre van szükségetek, forduljatok hozzánk!“. Erre az Hofer megjegyezte, hogy “Kérjük magyar kollégáinknak küldjétek, amennyiben Alaba és a többiek így folytatják.

  A mérkőzést megnyerte a magyar csapat, és a revans nem maradhatott el, hiszen szerda reggel papírzsebkendőket küldtek kép formájában a Hofernek.

  Aldi marketing