Online marketing és webügynökség bemutatkozás

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  Online marketing és webügynökség bemutatkozás

  Az impuls360 Ausztriában már több éves múlttal rendelkező online marketing és web ügynökség, amely mostantól magyarországi irodákkal is jelen van a piacon. Az indulás pillanatában egy miskolci és egy debreceni irodában valósítjuk meg az ügyfeleink kéréseit.

  Kedves látogató, örömmel üdvözöljük az impuls360 első blog bejegyzésénél. Először is egy gyors bemutatkozással kezdenénk, majd pedig arra is fény derül, hogy miben tudjuk segíteni az Ön vállalkozását.

  Céljaink

  Elsődleges célunk, hogy a hazai kis és középvállalkozásokat segítsük a céljaik elérésében. Azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfeleink megfelelő formában jelen legyenek az online világban, illetve ha már van online jelenlétük, akkor ezt minél jobban optimalizáljuk.

  Mi nem csak egyszeri tanácsot adunk, hanem folyamatosan, az ügyfél igényeit 100%-ban szem előtt tartva, fejlesztjük a vállalkozásukat. A folyamatos kapcsolattartás és visszajelzés eredményeképpen folyamatos fejlődést tapasztalnak azok a vállalkozások, akikkel együtt dolgozunk.

  Magasabb bevétel

  A folyamatos együttműködésnek az az egyik legnagyobb előnye, hogy segítségünkkel a vállalkozások elkezdenek majd bevételt generálni az online eszközök segítségével, később pedig ez a bevétel könnyedén nőhet.

  Nem engedjük el az ügyfeleink kezét, szorosan együttműködve fejlesztjük majd a vállalkozását.

  Marketinges és webfejlesztő munkatárs

  A közös munkát úgy kell elképzelni, mintha lenne egy külön marketinges és külön egy webfejlesztő munkatársa. Minden fontos momentumot megbeszélünk majd, mindent leegyeztetünk, viszont a felesleges dolgokról nem Önnek kell majd gondoskodnia és az sem egy utolsó szempont, hogy két teljes állású munkatárs bérköltségeinek töredékéért fogjuk ugyanazt a munkát végezni.

  Mivel több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezért az alacsony árhoz nem alacsony minőség társul. Nem gyakornokok fognak az Ön kampányain, honlapjain dolgozni, hanem tapasztalt webes szakemberek egy stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalkozásban.

  AdWords, webfejlesztés, SEO

  Az impuls360 három alappillére jelenleg az Adwords, a keresőoptimalizálás, vagyis a SEO és a webfejlesztés. Ez a három eszköz stabil alapot tud nyújtani, hogy sikerre vigyük az ügyfeleink vállalkozásait.

  Az AdWords a Google hirdetési rendszere, segítségével tökéletesen meg lehet célozni a vállalkozása szempontjából fontos célcsoportot. Gondoljon bele, hogy a hirdetéseit csak azok látják majd, akiket valóban érdekel. Különböző kampány típusok vannak. Az Ön feladata csupán annyi lesz, hogy válasszon a csomagjaink közül, majd válaszoljon néhány kérdésünkre, amelyek alapján mi kialakítjuk és folyamatosan optimalizáljuk a hirdetési kampányait, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni.

  A webfejlesztési szolgáltatásunk alatt egy olyan honlapot kell elképzelni, amely nem csak szimpla online jelenlétet takar, hanem segíti az értékesítést, hasznos információval látja el az érdeklődőket, megválaszolja a kérdéseket, vagyis segít a céljainak elérésében. A honlapkészítés során Önnek csupán a kérdéseinkre kell válaszolnia, amely alapján mi létrehozzuk a tökéletes honlapot és természetesen üzemeltetjük és elvégezzük rajta a karbantartási feladatokat.

  Majd ha elkészült a honlap, akkor elkezdjük annak keresőoptimalizálását, vagyis SEO-ját. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy az Ön honlapját meg fogják találni az érdeklődők.

  A termékeinkről a következő blogposztokban olvashat részletesebben. Addig is, ha bármilyen kérdése volna, keressen minket bizalommal az info@impuls360.hu email címen, vagy írhat a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is.