Honlap 4 hét alatt, most ajándék logóval!

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  Honlap 4 hét alatt, most ajándék logóval!

  Szeretné, hogy vállalkozását elérhessék az interneten is? Elavult a honlapja, és nincs, aki foglalkozzon vele? Mi segítünk! Négy hét alatt elkészítjük honlapját, amelyhez most ajándékként megtervezzük cége logóját, arculatát. Sőt, segítünk abban is, hogy az anyagi terhek se viseljék meg!

  Van honlapom, de elavult, senki sem foglalkozik vele…

  Számos alkalommal találkozunk olyan ügyfelekkel, akiknek évekkel ezelőtt elkészítettek egy honlapot, majd magukra hagyták őket, és nem tudják elérni a készítőt. A webügynökségünk által kínált honlapcsomagok mindegyike éves szerződést jelent cégünkkel, valamint tartalmaz egy karbantartási modult is, így elkészült weboldala mindig naprakész lesz. Kollégáink munkaidőben telefonon vagy e-mailben is elérhetőek, és válaszolnak technikai kérdéseire, tapasztalt digitális média tanácsadóink pedig személyesen segítenek kidolgozni az Önnek leginkább megfelelő online marketing koncepciót.

  Honlapkészítés 4 hét alatt

  Fontos a téma, de nincs időm ezzel foglalkozni…

  Sokan hivatkoznak arra, hogy az idő hiánya miatt nincs weboldaluk, pedig a halogatással a konkurenciának adnak időelőnyt az internetes vevők befolyásolására, ezáltal számos potenciális ügyfelet veszítenek el. Tanácsadó kollégáink kielemzik jelenlegi online megjelenését (amennyiben van), majd egy rövid személyes találkozón prezentálják azt Önnek. Miután megosztotta velük elképzeléseit, a következő alkalommal már kész koncepcióval és árajánlattal jelentkeznek. Amennyiben bizalmat szavaz nekünk, maximum négy hét alatt átadjuk elkészült honlapját.

  Jelenleg nincs elegendő pénzem egy honlapra…

  A pénz talán a legnagyobb visszatartó erő, amely megakadályoz egy vállalkozást abban, hogy az internet felé nyisson. Létezik azonban több olyan pályázat, melyek segítségével számos forráshoz kaphat hozzáférést vállalkozása. Az egyik ilyen a BOKIK szervezésében létrejött Modern vállalkozások programja, amelyben az Impuls360 webügynökség minősített beszállítóként vesz részt.

  Cégnév(*):
  Kapcsolattartó(*):
  E-mail(*):
  Telefonszám(*):

  A cégemnek (még) nincs kialakult arculata…

  Visszatérő probléma, hogy a vállalkozásnak nincs logója, vagy, ha van is, ódivatú, nem elég kifejező esetleg gyenge minőségű. Általános tapasztalat az is, hogy a vállalkozások internetes megjelenése nem veszi figyelembe a legfontosabb célt, hogy az oda tévedő érdeklődőket a felhasználói élmény fokozásával segítse az informálódásban. Pedig egy vállalkozás online arculata sorsdöntő minden olyan esetben, amikor a leendő ügyfél a látvány keltette első benyomások alapján dönt; szán-e időt a cég kínálatának jobb megismerésére, vagy sem. Jó tudni, hogy a vásárlással kapcsolatos döntések több, mint 80%-a kortól és nemtől függetlenül érzelmi alapon születik meg, fontos tehát kényeztetnünk a vevőink szemét. Web designereink és SEO specialistáink otthon vannak ebben.

  Érdekelne az online jelenlét, de nincs kitől kérdeznem…

  Sokan rekednek meg már az első lépések előtt annál a pontnál, hogy kitől informálódhatnának úgy, hogy ne kelljen a miatt feszengeniük, hogy – nem ismerve jól a témát – buta kérdéseket tesznek majd föl, ami miatt szégyellni fogják magukat. Digitális tanácsadóink számára természetes, hogy mindenki a saját területén lehet csak szakértő, így e tekintetben oldottak, nyitottak és kezdeményezők. Ötletekkel, javaslatokkal élnek már a fontos kérdések megfogalmazásában is, ahogyan támogatóak az igények és szükségletek feltárásában, és segítőkészek az online kívánalmakkal kapcsolatos célkitűzések megfogalmazásában is.