7 autómúzeum, ahol körülnézhetünk online is

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  7 autómúzeum, ahol körülnézhetünk online is

  A Google Maps segítségével számos távoli helyre  eljuthatunk, mint a Mont Blanc, vagy a Taj Mahal. Most a 360 fokos kamerára vett autómúzeumokat gyűjtöttük össze.

  Nem minden nap lát az ember közelről egy Ferrarit, egy Lamborghinit vagy egy Corvettet. Szerencsére a Google térképszolgáltatása segítségével neves autógyártók kiállításain nézhetünk körül.

  1. Toyota

  A világ második legnagyobb autógyártója a számos  olyan gépet adott a világnak, mint Toyota 2000GT vagy a Supra. Egy helyen és online nézhetjük meg ezeket az autólegendákat

  2. Honda

  A több, mint 150 ezer embert foglalkoztató Honda 34 országban van jelen, és éveken keresztül meghatározó résztvevője volt a Forma1-nek is. Az internet segítségével kiadós virtuális sétát tehetünk a Japánban található múzeumban.

  3. Skoda

  Utazzunk el Európába, hogy a legújabb Skoda versenyautók mellett megtekinthessünk olyan klasszikusokat is, mint a régi Felicia, vagy az Octavia. Sétáljunk egyet Csehországban!

  4. Lamborghini

  Kicsit délebbre utazva máris olasz autólegendák között találjuk magunkat, és a kicsi, ám annál látványosabb Lamborghini múzeumban több százmilliós autókat csodálhatunk meg.

  5. Ferrari

  Maradva Olaszországban, a helyi autógyártás másik csodáját vehetjük tüzetesen szemügyre, az Enzo Ferrari múzeumban tehetünk virtuális sétát. A Forma1 szerelmeseinek sem kell csalódniuk, hiszen szinte az összes legendás versenygép megtekinthető.

  6. Mazda

  Visszatérve egy kicsit keletebbre a Mazda múzeuma is lenyűgöző látványt nyújt, a Távol-keleti autógyártás szinte minden időszakából akadnak itt járművek.

  7. Corvette

  Hogy az Egyesült Államok autógyártói se maradjanak ki a felsorolásból, egy igazi, legendás amerikai autó múzeumában a National Corvette Museumban álmélkodhatunk.