6 érdekes weboldal, amiről talán nem is hallott

Hívjon minket még ma! +36 70 453 8061 | info@impuls360.hufacebook
  Facebookgoogle_plus

  Mindenkinek megvannak azok a jól bejáratott weboldalak, amelyeket minden nap felkeres. Ám a rutinszerű böngészés egy idő után unalmassá válhat, ezért most mutatunk hat olyan honlapot, amelyet érdemes a napi rutinba belevenni.

  1. Gnoosic

  Ha szeretne új dalokat, előadókat felfedezni, nincs más dolga, mint a Gnoosic platformján megadni három olyan zenekart, amelyet szeret, a rendszer pedig máris ajánl stílusban hasonló előadókat.

  Gnoosic

  2. Coolthings

  A Coolthing oldala arra szakosodott, hogy nap mint nap menő kütyüket mutasson be, mint az övcsatba rejtett szerszámkészlet, vagy a hordozható hőelektromos fagyasztó.

  Coolthings

  3. Sort by dislikes

  A Sort by disklikes oldalon megnézheti, hogy egy adott Youtube csatornán melyik az a videó, amelyik a legtöbb dislike-ot kapta, valamint tájékozódhat, mit utál a videómegosztón éppen legjobban az internet népe.

  Sort by dislikes

  4. Madeon Adventure Machine

  Jó hír az elektronikus zene kedvelőinek, hogy Madison Adventure Machine felületén néhány kattintással összeállíthatják a kívánt zenét, amelyet azután végtelenítve szól a háttérben.

  Madeon

  5. Dear Photograph

  “Készíts egy fotót egy régi képről a jelenben” hangzik a jelmondata a Dear Photograph oldalának, ahol felhasználók a világ minden részéről publikálhatnak olyan fényképeket felhasználók, amelyeken egy régi fotó van ugyanabban a környezetben.

  Dear Photograph

  6. Lang-8

  Volt már úgy, hogy megpróbált valamit lefordítani egy olyan nyelvre, amit nem ismert tökéletesen és elbizonytalanodott? A Google fordítója néha finoman szólva sem nyújt tökéletes eredményt, a Lang-8 erre kínál megoldást. A weboldalon egy rövid regisztráció után anyanyelvi lektorálást kaphatunk a kívánt szövegre, annak fejében, hogy mi is kijavítjuk mások mondatait.

  Lang-8